· 

Hoe werkt dat nou?

Daar gaan we dan, onze eerste blog. Geen idee wat ik aan het doen ben, maar ik waag een poging. 

Op dit moment ben ik erg druk bezig met de marketing van Kunst uit de schuur. Workshops geven is 1 ding, maar de boel promoten is weer iets heel anders kan ik je vertellen. 

Het is echt supertof dat ik een prachtige ruimte heb waar ik workshops in kan geven, maar als niemand het bestaan ervan af weet, dan wordt de ruimte niet snel gevuld. Daarom ben ik dus een cursus Facebookmarketing begonnen en je raad het al, daar komt ook een stukje bloggen in voor.

 

Ik zal proberen iedere week een update aan mijn blog toe te voegen met een soort "achter de schermen" thema. Ik zal het lief en leed delen van het opstarten van een eigen bedrijf en wat er allemaal bij komt kijken.

Ik wil van mijn passie mijn werk maken en jullie over mijn schouder mee laten kijken.

 

Heeft er iemand nog goede ideeën of zijn er onderwerpen die je graag voorbij zou willen zien komen, laat dit dan weten via de mail of reageer op deze blog.

Ik heb er in ieder geval zin in!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0