Inschrijfvoorwaarden Kunst uit de schuur

 

Locatie en bereikbaarheid

Kunst uit de schuur is gevestigd aan de Kleine Plantage 17, 4001 RP in Tiel, bereikbaar via info@kunstuitdeschuur.nl of 06-82720368.

Parkeren kan aan de Kleine Plantage en is gratis. Kom je met de fiets, dan kan deze op de oprit in het fietsenrek geplaatst worden.

De ingang van het atelier is aan de linker zijkant van het huis aan het eind van de oprit. 

 

Inschrijven workshop 

Inschrijven voor een workshop kan alleen via de website www.kunstuitdeschuur.nl Nadat je betaling is ontvangen is de inschrijving definitief.

Alle workshops zijn uitsluitend toegankelijk vanaf 12 jaar.

Een workshop duurt 1,5 tot 2 uur (tenzij anders aangegeven).

 

Workshops zijn inclusief:

Alle benodigde materialen (verf, additieven, roerstokjes, bakjes enz.), een ondergrond om op te gieten, wegwerpschort, koffie of thee en een laag vernis zodra je canvas droog is.

 

Betaling workshop en annuleren

Alle workshops dienen vooraf betaald te worden. Na je betaling ontvang je van ons een automatische bevestiging en is de aanmelding definitief.

Annuleren van een workshop kan kosteloos tot uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang van je workshop door middel van het sturen van een mail aan Kunst uit de schuur onder vermelding van je naam, datum en tijd van je workshop en reden van annuleren. het door jou betaalde bedrag zal binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. Voor annuleringen binnen 4 werkdagen voor aanvang van de workshop zal het workshopgeld niet worden teruggestort, wel is het mogelijk om iemand anders te laten deelnemen aan de workshop.

 

Annulering workshop door Kunst uit de schuur

Mocht een workshop door Kunst uit de schuur worden geannuleerd, bijvoorbeeld bij beperkte deelname, dan word je uiterlijk binnen 5 werkdagen voor aanvang van de workshop hierover geïnformeerd en zal het inschrijfgeld binnen 10 werkdagen worden teruggestort op de bij ons bekende rekening. Bij ziekte van de docent wordt je hier uiteraard zo snel mogelijk telefonisch van op de hoogte gebracht.

 

Afloop workshop

Aan het eind van je workshop is je schilderij nog te nat om mee naar huis te nemen. Je ontvangt een email op het bij ons bekende e-mailadres  zodra je je schilderij op kan halen. Dit kan 1,5 à 2 weken duren.
Ben je niet in de gelegenheid om je schilderij op te halen, dan wordt deze opgestuurd.

 

Publicatie beeldmateriaal

Het is mogelijk dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Dit materiaal kan gebruikt worden voor publicitaire doeleinden zoals brochures, flyers, de website of social media. Als je hier bezwaar tegen hebt dan kun je dit voorafgaand aan de workshop, via mail aan ons bekend maken.

Je mag tijdens een workshop foto’s maken van je eigen werk, zolang er maar geen andere deelnemers in beeld zijn.

 

Aansprakelijkheid

Kunst uit de schuur is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade en/of verlies van je eigendommen ontstaan tijdens een workshop.