Workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in het volgen van een workshop bij Kunst uit de schuur. Heb je een keuze gemaakt vergeet dan niet om onze inschrijfvoorwaarden te lezen.

Een leuke workshop om mee te beginnen. Tijdens deze workshop giet je vloeibare acrylverf in laagjes in een bekertje en maak je een zogenaamde dirty pour die je vervolgens over een canvas giet. Spannend, want je weet nooit wat er vervolgens op je doek beland!

Je giet tijdens deze workshop op een canvas van 24 x 30 cm.

Tijdens deze workshop leer je hoe je acrylverf op een juiste manier verdunt, zodat je deze kunt gieten. We maken een "zogenaamde" dirty pour. Daarbij giet je de verschillende kleuren eerst bij elkaar, waarna je deze op je canvas giet, vervolgens gaan we hier een prachtige veer van maken. Je krijgt stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet en hoe je het mooiste resultaat krijgt.

Gewoon lekker freubelen en iets moois voor jezelf maken, dat is wat we tijdens deze workshop gaan doen. 

 

We gaan een halsketting maken door middel van het plakken van een cabochon op een zogenoemde "acrylskin". In de tijd dat dit droogt maken we een mooie bijpassende ketting waar je aan het eind van de workshop je cabochon aan toevoegd zodat je naar huis gaat met een mooi eigengemaakt sieraad.

 

Voor deze workshop is geen ervaring nodig.

Hand-Out

€ 7,50

Hand-Out

€ 7,50

Een stap voor stap uitleg van wat je tijdens de workshop hebt geleerd. Leuk voor als je thuis verder wilt experimenteren.

De Hand-out is digitaal en wordt in de week na de workshop naar je gemaild.  

 

Deze Hand-out kan alleen in combinatie met - of naar aanleiding van een workshop besteld worden en wordt niet los verstuurd.

Cadeaubon

€ 10,00

Cadeaubon

€ 10,00

Geef iemand een workshop cadeau met deze leuke bon.

De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en vervolgens verzonden.