Workshops

Wat leuk dat je interesse hebt in het volgen van een workshop bij Kunst uit de schuur. Heb je een keuze gemaakt vergeet dan niet om onze inschrijfvoorwaarden te lezen.


Creatieve workshop fluid painting
3 stemmen

Workshop fluid painting basis

Een leuke creatieve workshop om mee te beginnen. Tijdens deze workshop giet je vloeibare acrylverf in laagjes in een bekertje en maak je een zogenaamde dirty pour die je vervolgens over een canvas giet. Spannend, want je weet nooit wat er vervolgens op je doek beland!

Je giet tijdens deze workshop op een canvas van 24 x 30 cm.

€35,- p.p. 


Creatieve workshop fluid painting feather pour
3 stemmen

Workshop feather pour

Tijdens deze workshop fluid painting leer je hoe je acrylverf op een juiste manier verdunt, zodat je deze kunt gieten. We maken een "zogenaamde" dirty pour. Daarbij giet je de verschillende kleuren eerst bij elkaar, waarna je deze op je canvas giet, vervolgens gaan we hier een prachtige veer van maken. Je krijgt stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet en hoe je het mooiste resultaat krijgt.

€ 45,-p.p.


Workshop fluid art sieraden maken
3 stemmen

Workshop fluid art sieraden maken

Gewoon lekker freubelen en iets moois voor jezelf maken, dat is wat we tijdens deze workshop gaan doen. 

We gaan een halsketting maken door middel van het plakken van een cabochon op een zogenoemde "acrylskin". In de tijd dat dit droogt maken we een mooie bijpassende ketting of armband waar je aan het eind van de workshop je cabochon aan toevoegt zodat je naar huis gaat met een mooi eigengemaakt sieraad.

Voor deze workshop is geen ervaring nodig.

€ 48,- p.p.


Workshop boeken

Ben je er uit en wil je zo'n super leuke creatieve workshop boeken? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op via mail of whatsapp.